GN Resound Relief

Tinnitus App

Resound Tinnitus Relief kan hentes i Apple's App Store.

GN Hearing laver høreapparater og havde i forvejen en tinnitus app, da de henvendte sig til Jayway for at få den opdateret. Opdateringen skulle, som udgangspunkt, kun indeholde en navigationsbar og dertilhørende struktur af resten af appen.


Det endte dog med en større opdatering, hvor hele appen fik en overhaling, der blev sorteret i relevant information og appen fik ny IA samt ny design retning, der var tilpasset målgruppens ønsker om en app, der var let at bruge for de mindre tech savvy og for de med lille overskud på grund af deres svære tinnitus.

Rolle & Ansvar

Min rolle i denne process var research - samtale med brugere og interessenter, informationsarkitektur - sidestruktur, wireframing, prototyping af løsninger samt test af prototype. Ydermere afholdte jeg design sprint og var workshop facilitator i koncept fasen.


Gennem tæt samarbejde med product owner, udviklere og tester fra vores team samt vores UI designer, har vi udviklet et produkt, der har hjulpet personer med svær tinnitus til at klare sig bedre igennem en hverdag. Det er den app i Jayway, der har fået højst ratings i App Store, har fået en 4 siders artikel i Hør Nu samt bliver taget frem i GN som en success historie for andre produkter i virksomheden.

Koncept udvikling workshop med kunden. Her kiggede vi på hvordan andre havde løst opgaven samt hvilke problemstillinger vi ønskede at løse med den nye app.

I starten af processen skulle vi finde ud af hvilke touch points brugerne havde med app'en for at få en idé om hvordan deres daværende app fungerede. I denne process fandt vi ud af hvilke pain points brugerne havde.

Processen for den enkelte brugers pain points i processen - fra at finde ud af at han havde tinnitus, til at gå til lægen. Her definerede vi de vigtigste pain points vi kunne tage fat i.

Wireframes og IA for del af appen. For at få det bedst mulige produkt skulle IA, struktur og hvordan app'en skulle opføre sig videregives til design og udvikling. I dette projekt begyndte app udviklerne før UI var færdig. Wireframes (i forskellige grader) blev derfor overleveret til udviklerne til at starte arbejdet ud fra.

Wireframes og IA for onboarding